Aktuality, Nezařazené

Z pole rovnou do kuchyně

V rámci aktivit Celostátní sítě pro venkov si Vás dovolujeme pozvat na seminář

 

„Z pole rovnou do kuchyně“

 

18. 5. 2017 od 9:00 do 16:00 hod.

Penzion Mlýn, Ropice 68, 739 56

 

Ropice Jedním z cílů semináře je umožnit setkání zemědělských prvovýrobců, potravinářských zpracovatelů, specialistů z oboru gastronomii, koncových zákazníků (zástupců restaurací, hotelů, školních stravovacích zařízení apod.), dalších partnerů z řad Celostátní sítě pro venkov (CSV) k tématu výroby, zpracování a možnosti distribuce regionálních potravin/produktů.

 

Program:

Představením aktivit Celostátní sítě pro venkov v místním regionu

Informace k tematicky souvisejícím operacím Programu rozvoje venkova 2014–2020 (PRV):

  1. Zpracování a uvádění na trh zemědělských produktů – operace 4.2.1
  2. Podpora agroturistiky – operace 6.4.2
  3. Horizontální a vertikální spolupráce mezi účastníky krátkých dodavatelských řetězců a místních trhů – operace 16.4.1
  4. Možnosti podpory v rámci PRV na základě iniciativy Leader a MAS

 

Druhou část programu vyplní přednášky odborníků z Krajské veterinární správy na téma:

  1. Hlavní požadavky Krajské veterinární správy na zpracování produktů
  2. Využití lokálních produktů v gastronomii

 

V rámci všech přednášek bude umožněno sdílení zkušeností účastníků k představeným tématům. Z prostředků CSV bude zajištěno i občerstvení z produktů místních výrobců.

 

Podrobnější informace k připravované akci Vám podá Mgr. Petr Piekar.

Přihlášku na akci je možno zaslat na e-mailovou adresu piekar@pobeskydi.cz.

 

Přijďte, poznejte zajímavé osobnosti, zeptejte se, ochutnejte a objevte nové cesty spolupráce!

 

Za organizátory Vás srdečně zve

Ing. Vanda Myšáková

krajský koordinátor CSV pro Moravskoslezský kraj

 

Informace ke stažení:

 Z pole rovnou do kuchyně – pozvánka

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *